FlyMe Cup: Förundersökning mot Advokat Lars Jonson lagd på is

Advokat Lars Jonson kan för stunden andas ut

Göteborgs citypolis har förhört bl a åklagare Lars Lithner, journalisten Kenny Genborg och Civilekonom Björn Olegård om sina iakttagelser utanför rättsal 2, i Göteborgs Tingsrätt då Advokat Lars Jonson tilltalat tjänstgörande fotograf Hans Wessberg.

Fotograf Hans Wessberg kände sig hotad att inte utföra sitt jobb att fotografera utanför rättsalen under den då pågående FlyMe-rättegången. Fram till denna händelse var fotograf Hans Wessberg en flitig besökare av den då pågående FlyMe-rättegången. Efter denna händelse försäkrade sig Hans Wessberg om att Advokat Lars Jonson från Lindahl Advokatbyrå i Göteborg inte närvarade när fotograf Hans Wessberg utförde nya fotojobb under FlyMe-rättegången.

Göteborgs citypolis har idag meddelat att brottet ofredande inte är ett lätt brott att bevisa och lämnar tillsvidare därför inte sin utredning till åklagare för vidare behandling.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>