FlyMe Cup: Match nr 4: Journalisterna Marie Kennedy och Kenny Genborg på GP kör nu tandemkampanj mot de anklagade i FlyMe-rättegången

Journalisterna Kenny Genborg och Marie Kennedy på lokaltidningen Göteborgsposten har besökt FlyMe-rättegången ett par gånger. Åhörare i övrigt på rättegången känner inte igen sig alls i de artiklar lokaltidningen Göteborgsposten producerat.

I dagens GP ägnar sig Marie Kennedy och Kenny Genborg återigen åt att försöka misskreditera de personer som är anklagade i rättegången genom att fortsatt försöka cementera den mediabild som Göteborgsposten skapat för över fyra år sedan. Den information som framkommit och de fantastiska men sanna historier som vittnats om under vittnesmålen har inte alls återgivits av Kennedys och Genborgs artiklar. Övriga åhörare under FlyMe-rättegången tycker det är lite märkligt att GP inte alls verkar intresserad av något annat än att återge de vinklingar och slutsatser som GP bestämde sig för att staka ut för fyra år sedan.

Om Genborg och Kennedy inte har tid att närvara under rättegången är väl en sak. Men om de nu ändå vill skriva om FlyMe-rättegången borde de kanske beställa ljudfiler från rättegången och lyssna på dem innan de skriver sina artiklar, så att de kan återge en objektiv bild av vad som framkommit säger en av åhörarna.

Admins kommentar: Rättegångsschemat framöver är lite svår att överblicka då åklagare Lars Lithner inför slutpläderingarna plötsligt kallat in nytt vittne. FlyMe-rättegången fortsätter på onsdag klockan 10.00 -Då får vi se hur schemat framöver blir.

Admins kommentar: Se övriga inlägg om Kenny Genborg och Göteborgsposten genom att söka i sökrutan högst upp till höger på FlyMe Cup. Alternativt kan man scrolla ned till nederst på sidan och trycka på ”äldre inlägg”.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>