FlyMe Cup: Fredrik Skanselid avgår inom kort som VD för helikopterflygbolaget Norrlandsflyg

Fredrik Skanselid avgår från Norrlandsflyg

F.d. VD och Accountable Manager för FlyMe Sweden AB, Fredrik Skanselid har bekräftat att han nu är på väg att avgå som VD för Norrlandsflyg AB och att han också avyttrat sina aktieandelar i helikopterflygbolaget Norrlandsflyg AB.

Kort tid efter Flygbolaget FlyMe Sweden AB:s konkurs den 2 mars 2007 fick Fredrik Skanselid finansiering till att köpa aktier i Norrlandsflyg AB. Förvärvet annonserades ut den 8 januari 2008 då Fredrik Skanselid också övertog VD-rollen för Norrlandsflyg AB.

Fredrik Skanselid hade under tiden 1 mars 2006 till september 2006 personliga planer om att tillsammans med Cognition (VD Christen Ager-Hanssen) förvärva helikopterflygbolaget Norrlandsflyg AB. När dessa planer gick om intet, hittade Fredrik Skanselid andra partners (Scandinavian Helicopter Invest AB) för att genomföra sitt drömförvärv.

Fredrik Skanselid har nu bekräftat att han är på väg att avgå som VD samt att han avyttrat alla sina aktieandelar i Norrlandsflyg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>