FlyMe Cup: Polisanmälda Advokat Lars Jonson på Lindahl advokatbyrå svarar idag med hotbrev till styrelsen

Advokat Lars Jonson svarar med hotbrev

Advokat Lars Jonson på Lindahl advokatbyrå som polisanmälts för ofredande mot fotograf utanför rättssal Nr 2 vid FlyMe-rättegången på Göteborgs Tingsrätt, har nu skickat personliga hotbrev hem till styrelseledamöterna för dotterbolaget (f.d) FlyMe Sweden AB.

Samtidigt som advokat Lars Jonson m fl på Lindahl advokatbyrå för konkursförvaltare (FlyMe Sweden AB) Rickard Ströms räkning kör ett pågående civilmål mot FlyMe Europe AB (FME) och dess styrelse (och åklagare Lars Lithner kör ett samordnat brottmål mot desamma), har nu Lars Jonson idag skrivit ett särskilt hotbrev till dotterbolaget FlyMe Sweden AB:s styrelse med hot om ansvar för moderbolaget (FlyMe Europe AB) FME:s eventuella skuld. Advokat Lars Jonson är medveten om att moderbolaget (FlyMe Europe AB) FME överklagar första omgången mot Lindahl till Hovrätten, men skickar ändå personliga hotbrev till styrelseledamöterna för dotterbolaget FlyMe Sweden AB.

Enligt obekräftade uppgifter har advokat Lars Jonson nyligen blivit av med sina klientuppdrag från Handelsbanken som han tidigare fått efter att konkursboet (Lindahl Advokatbyrå) på Lars Jonsons initiativ förlikts med Handelsbanken om MSEK 9.

Många frågetecken har rests bland jurister i Göteborg kring denna hemliga förlikning där Handelsbanken för endast MSEK 9 köpt sig fria från den skada som konkursboet (dotterbolaget FlyMe Sweden AB) skulle kunnat hävda att Handelsbanken orsakade mot flygbolaget FlyMe Sweden AB, i samband med att FlyMe Sweden AB försattes i konkurs. Efter konkursboets förlikning med Handelsbanken har Lindahl advokatbyrå på Lars Jonsons initiativ istället riktat in sig på att angripa moderbolaget FME (FlyMe Europe AB), dess styrelse samt A-aktieägare.

Tidigare inlägg om Lars Jonson på Lindahl advokatbyrå:

Konkursförvaltare använde statliga miljonförskott till eget advokatarbete med en hemlig sultan i Singapore som försvann

Advokat Lars Jonson på Lindahl advokatbyrå i Göteborg polisanmäld

Porter har sålt 50% av sitt krav mot Handelsbanken

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>