Flyme Cup Match Nr 4 Kenny Genborg skriver om FlyMe-rättegången i dagens Göteborgsposten

Kenny Genborg skriver om förtroendekapital i lokaltidningen Göteborgsposten

Kenny Genborg skriver dramaturgiskt hur FlyMe-rättegången och vittnesförhören i Göteborgs Tingsrätt fått en amerikansk karaktär när Christen Ager-Hanssen i rättssalen personligen tagit över förhörsledarrollen. Frågorna är rappa och aggressiva som i en amerikansk advokatserie i TV skriver Kenny Genborg.

”Det var inte bristen på pengar som fällde FlyMe, det var bristen på förtroendekapital” skriver Kenny Genborg.

Kenny Genborg beskriver hur viktigt det är med förtroende i flygbranschen och ger själv en förklaring till varför han själv för ca 4 år sedan tvekade. 

Kenny Genborg förklarar att han för ca fyra år sedan fick ett sms när han var på en konsert med Symfonikerna i Göteborg. Cognitions (A-aktieägare i FlyMe) verkställande direktör Christen Ager-Hanssen skickade då i konsertpausen ett

 sms till Kenny Genborg med texten ”är konserten bra?, -Christen”.

När det gäller förtroende så är det de små detaljerna som kan avgöra förklarar Kenny Genborg.

Jornalisten från lokaltidningen Göteborgsposten, Kenny Genborg skriver också att varje gång han sätter sig bland de många åhörarna i FlyMe-rättegången slås han av att detta är en av de märkligaste affärshändelserna han sett i Göteborg och att det inte var bristen på pengar som fällde FlyMe utan bristen på förtroendekapital.

Admins kommentar: Dagens pappersutgåva av Göteborgsposten kan man ladda ned på GP:s hemsida under fliken ”prenumeration”. Kenny Genborgs FlyMe-artikel i dagens tidning  är på sidan 18.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>