FlyMe Cup Match Nr 4 Åhörare under FlyMe-rättegången frågande till frånvaron av GP:s Kenny Genborg under Handelsbankens vittnesmål i Göteborgs Tingsrätt

Flera åhörare under den pågående FlyMe-rättegången i Göteborgs Tingsrätt har undrat varför lokaltidningen Göteborgspostens journalist Kenny Genborg inte närvarat under uppenbart viktiga vittnesmål som t ex Handelsbankens vittnesmål.

Enligt pressrelease från flygbolaget FlyMe på konkursdagen orsakades konkursen av ett icke uppfyllt ultimatum ställt av banken. Göteborgsposten har under årens lopp lagt ned mycket energi på att skriva artiklar om FlyMe och FlyMe:s kollaps, men fann nu inte anledning att ens närvara när t ex Handelsbanken vittnade om sin avgörande roll i dramat kring flygbolaget FlyMe:s kollaps.

Flera åhörare på FlyMe-rättegångens åhörarläktare är frågande till journalisten Kenny Genborgs ointresse av att lyssna på den aktör som otvistigt enligt aktören själv, avslutade möjligheterna till FlyMe:s fortlevnad.

Handelsbanken i Gårda Göteborg var FlyMe:s "husbank"

Handelsbankens avgörande roll kring FlyMe:s plötsliga död, som framkommit under Handelsbankens vittnesmål, har inte omnämnts i Göteborgsposten av Kenny Genborg överhuvudtaget vilket känns märkligt, hördes åhörare säga på åhörarläktaren.

.

.

Admins kommentar: Alla vittnesförhör är offentliga och kan därför beställas som ljudfil på Göteborgs Tingsrätt. Det innebär att man faktiskt inte behöver närvara under ett vittnesmål för att kunna ta del av vittnesmålet. Vem som helst kan därför i lugn och ro lyssna igenom vittnesmålen efteråt.

Tidigare inlägg om Handelsbanken från FlyMe-rättegången:

Handelsbanken undanhöll MSEK 7,1 av FlyMe:s pengar på hemligt konto

Handelsbanken satt i förhörsbåset på Göteborgs Tingsrätt

Beskedet från banken kom som en blixt från klar himmel

Handelsbanken var lite sura för att FlyMe använt NORDEA

John Porter har sålt 50% av sitt krav på Handelsbanken

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>