FlyMe Cup Match Nr 4 Kenny Genborg använder det sociala nätverket Twitter till förannonsering av sina GP-artiklar

Kenny Genborg annonserar ut morgondagens FlyMe-artikel i Göteborgsposten via Twitter

Twittraren och journalisten Kenny Genborg från den lokala tidningen Göteborgsposten har via det sociala nätverket Twitter annonserat ut morgondagens FlyMe-artikel av Kenny Genborg i papperstidningen Göteborgsposten. Skall bli spännande i morgon att se hur Kenny Genborg skall formulera sig nu. Kommer Genborg fortsätta att beskriva den bild han valde att beskriva för ca 4 år sedan eller kommer hans ”mediabild” nyansera ny information som han nu borde inhämtat som åskådare i den pågående FlyMe-rättegången i Göteborgs Tingsrätt ? Hur bunden känner sig en journalist av de olika överenskommelser som gjorts med en första initial ”källa” under en mediakris? Morgondagens läsning av lokaltidningen Göteborgsposten får avgöra den saken.

Admins kommentar:

Första inlägget om Kenny Genborg Andra inlägget om Kenny Genborg Tredje inlägget om Kenny Genborg Fjärde inlägget om Kenny Genborg Femte inlägget om Kenny Genborg Sjätte inlägget om Kenny Genborg Sjunde inlägget om Kenny Genborg

Se också tidigare inlägg om hur mediahanteringskonsulter arbetar

Se också inlägg om mediahanteringskonsulten som fick nej av FlyMe:s styrelse

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>