FlyMe Cup Match Nr 4 Fredrik Skanselid fakturerar FlyMe för användning av sin egen lyxyacht

Skanselid berättar om sin lyxyacht och FlyMe

Skanselid bekräftar idag den 28 februari 2011 under förhör i Göteborgs Tingsrätt att FlyMe:s Handelsbankkontakt i Gårda, Mats Berntsson historiskt och fortfarande finansierat inte bara bolagsaffärer för familjen Skanselid utan också Fredrik Skanselids bilar, båtar och hus m.m. Skanselid berättade att lyxyachten (motorbåt) han hade under FlyMe-tiden var på 55 fot (ca 17 meter) och låg i bolaget Celox Marine AB.

Christen Ager-Hanssen frågade hur Skanselid kunde fakturera flygbolaget FlyMe Sweden AB för ”styrelsens användning av Skanselids lyxbåt” när vare sig Ager-Hanssen eller styrelsen aldrig någonsin ens sett Skanselids lyxyacht.

Fredrik Skanselid försvarade sig med att Christen Ager-Hanssen och John Robert Porter minsann hade blivit inbjudna att deltaga i en ”tripp” till Kärringön men att Christen och John inte hade dykt upp.

Se Skanselids fakturor för användning av sin lyxbåt som betalats av FlyMe.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>