FlyMe Cup Match Nr 4 Ordföranden grillades om emissionsprocessen

Tryck på bilden för film med samling till rättsal 2, Göteborgs Tingsrätt

Tryck på bilden till vänster för ett filmklipp från FlyMe-rättegången.

Under torsdagseftermiddagen grillades Flyme Europe AB:s styrelseordförande Björn Olegård om hur emissionsprocessen gick till under FlyMe Europe:s sista aktieemission som delregistrerades den 10 januari 2007.

Under fredagen den 25 februari 2011 har FlyMe-rättegången paus för att fortsätta på måndag den 28 februari 2011 klockan 10.00. På måndag har domstolen planerat in ett heldagsförhör med åklagarens kronvittne Fredrik Skanselid. Fredrik Skanselid var Accountable Manager (Flygbolagets viktigaste befattningshavare) och VD för dotterbolaget FlyMe Sweden AB. Efter FlyMe-kraschen förvärvade Fredrik Skanselid aktier i helikopterflygbolaget Norrlandsflyg AB där Skanselid numera också är VD.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>