FlyMe Cup Match Nr 4 Försvarsadvokaterna rasar över att åklagaren undanhållit korrekt avtal

Under veckan avslöjades att åklagaren endast bett sina medarbetare om analyser och bedömningar av ett avtal man hittat i en av de anklagades dator och inget annat. Avtalet berörde den koncerninterna förflyttningen av Me TradeMark AB (innehållande FlyMe:s varumärke) från moderbolaget FlyMe Europe AB till FlyMe Sweden AB.

Det rätta avtalet låg dolt i förundersökningen

Det rätta avtalet har hela tiden legat dolt inne bland alla dokument i förundersökningen och efter en viss turbulens i rättssalen konstaterades att EBM med polisrazzian på FlyMe:s kontor redan under konkursdagen den 2 mars 2007 beslagtagit det rätta avtalet i styrelseordföranden Björn Olegårds portfölj.

.

.

Försvarsadvokat Per Samuelsson begärde att åtalet ogillas

Försvarsadvokat Per Samuelsson krävde för alla anklagades räkning att åtalet, med anledningen av åklagarens undanhållande av fakta, skulle ogillas.

På måndag den 28 februari klockan 10.00 är det dags för åklagarens kronvittne Fredrik Skanselid att förhöras i Göteborgs Tingsrätt, sal 2.

.

Åklagare Lithner, kronvittnet Skanselid och ekorevisorn Runesson inväntar måndagen den 28 februari klockan 10.00

Hela måndagen den 28 februari 2011 är avsatt till åklagarens kronvittne Fredrik Skanselid.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>