FlyMe Cup Match Nr 4 Advokat Lars Jonson på Lindahls advokatbyrå i Göteborg polisanmäld

Advokat Lars Jonsson är polisanmäld för ofredande

FlyMe Cup har anlitat fotograf Hans Wessberg för att återge stämningen utanför rättssalen under FlyMe-rättegången i Göteborgs Tingsrätt. Igår blev fotografen Hans Wessberg hotad av Advokat Lars Jonson från Lindahls advokatbyrå i Göteborg. Inför flertalet vittnen gick Lars Jonson med sin kropp nära mot fotograf  Hans Wessbergs  kropp och sa aggressivt: Vad heter du ! Vem är du ! Har du rätt att fotografera mig ! Har du tillstånd att publicera bilder på mig !

Finn Thaulow, VD för FME (Fly Me Europe AB) bevittnade händelsen och sa att det kändes otäckt och tråkigt med tanke på att det hittills varit en trevlig stämning mellan alla parter i rättegångspauserna utanför sal 2 på Göteborgs Tingsrätt..

Hans Wessberg säger att han tycker att det är principiellt viktigt att alla respekterar att man på allmän plats utanför rättssalen får fotografera vem man vill utan att man i sitt yrke skall behöva känna sig både fysiskt och psykiskt hotad. ”Jag har därför polisanmält Advokat Lars Jonson” säger fotograf Hans Wessberg.

Fotograf Hans Wessberg

Jag gör bara mitt jobb säger fotograf Hans Wessberg


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>