FlyMe Cup Match nr 4 FlyMe:s Controller såg en oerhörd potential i FlyMe

Under förra veckan berättade FlyMe:s Controller Elise Brankell från vittnesbåset i Göteborgs Tingsrätt att hon såg en oerhörd potential i bolaget som stod i stark kontrast till media-skriverierna. Controllern anställdes för att bygga professionella forecasts och budgetar som var den huvudsakliga arbetsuppgiften för Controllern. Budget för år 2007 fastställdes den 2 november 2006.

Admins kommentar: Styrelsen för FlyMe gav sin första vinstprognos i pressrelease den 10 november år 2006. Styrelsen förutspådde då vinst för år 2007. FlyMe räknade med att ha uppnått brytpunkten för en vinstgenererande verksamhet under kvartal 2 år 2007. Efter Handelsbankens bankkonto- och kortinlösenstopp (VISA/Mastercard) den 2 mars 2007 ansökte bolaget direkt om egen konkursansökan p.g.a Luftfartsstyrelsens krav på tillgång till likviditet för att bedriva flygverksamhet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>