FlyMe Cup Göteborgspostens chefredaktör och ansvarige utgivare Jonathan Falck dementerar uppgifter om tidningen GP

GP:s Twittrare och journalist Kenny Genborg

GP:s Twittrare och journalist Kenny Genborg har aldrig haft andra kontakter med Christen Ager-Hanssen än i sin roll som granskande journalist. Första gången var i början av 1999.

Idag har FlyMe Cup fått en skrift vidarebefordrad med brev från Göteborgspostens chefredaktör och ansvarige utgivare Jonathan Falck och journalisten Kenny Genborg:

”Vi vill göra dig uppmärksam på att det publicerades felaktiga uppgifter på bloggen flymecup.se, som enligt vad du uppgivit för oss är en domän som du har registrerat. Den 17 februari publicerade bloggen bild och text om Göteborgspostens bevakning av FlyMe-rättegången i Göteborgs Tingsrätt. Uppgifterna där är inte korrekta. Kenny Genborg har aldrig haft andra kontakter med Christen Ager-Hanssen än i sin roll som granskande journalist. Första gången var i samband med en intervju som publicerades i GP i februari 1999. Vi vill också betona att skribenten på bloggen självklart inte har någon kännedom om Göteborgspostens kontakter med eventuella uppgiftslämnare”.

Jonathan Falck, chefredaktör och ansvarig utgivare Göteborgsposten och Kenny Genborg, journalist Göteborgsposten

GP skriver att "bloggare skapar världsliga rum för fria ord"

Admins kommentar:

Se första inlägget den 17 februari 2011 om Kenny Genborg.

Se andra inlägget ovan den 18 februari 2011 med protest från Göteborgspostens chefredaktör Jonathan Falck och journalisten Kenny Genborg.

Se tredje inlägget den 18 februari 2011 om Göteborgspostens ”Joint-Venture”- samarbete för internetsatsningar tillsammans med Christen Ager-Hanssen och Admins efterföljande kommentar till Göteborgspostens protest i ovanstående inlägg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>