FlyMe Cup Match Nr 4 Göteborgsposten med Kenny Genborg på besök i Tingsrätten idag

Kenny Genborg från lokala tidningen GP besökte Göteborgs Tingsrätt idag

Igår 16 februari 2011 besöktes FlyMe-rättegången av Göteborgspostens Twittrare och journalist Kenny Genborg. Kenny Genborg brukar dyka upp de dagar då Christen Ager-Hanssen syns till i rättssal 2 i Göteborgs Tingsrätt. Kenny Genborg och Christen Ager-Hanssen möttes första gången i ett IT-projekt som Kenny Genborg var engagerad i under 1990-talet. Under mediadrevet mot FlyMe åren 2006/2007 försåg Kenny Genborgs ”hemliga källa” honom med ett stort antal historier om och runt FlyMe och som samma ”källa” samtidigt också snabbt, systematiskt,välplanerat och under kort tid planterade hos ett större antal andra journalister.

Admins kommentar:

Se chefredaktör för Göteborgsposten Jonathan Falcks och journalisten Kenny Genborgs efterföljande skrift den 18 februari 2011.

Se nytt efterföljande inlägg den 18 februari 2011 om Göteborgspostens (Stampen) och Christen Ager-Hanssens Joint-Venture för gemensamma online och internetsatsningar. Uppmärksamma särskilt Admins kommentar om Kenny Genborg med anledning av Göteborgspostens inkomna protest. Skribenten för ovanstående inlägg bekräftar att det med ordet ”engagerad” inte har varit avsikten att ordet ”engagerad”  i ovanstående inlägg skulle betyda att journalisten Kenny Genborg på något sätt har varit ägare eller anställd i ett IT-projekt på 1990-talet. Det bör också nämnas att detta även gäller för Westnet AB som omskrivs i nytt inlägg som beskriver Göteborgspostens och Christen Ager-Hanssens samarbeten för internetsatsningar i inlägg den 18 februari 2011.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>