Flyme Cup Tack för källmaterial och tips !

Admin vill tacka för inkommande tillägg till berättelser och tips om nya berättelser kring FlyMe. Vi väljer oftast att endast publicera välskrivna berättelser som underbyggs med källmaterial. Vi publicerar aldrig källa till inkommet material såvida det inte särskilt uppgivits att detta är ett önskemål från källan. FlymeCup tar helst emot källmaterial i pdf-format. FlymeCup förbehåller sig rätten att alltid kunna omformulera inkomna berättelser så att dessa uppfyller FlyMeCup:s egen ambition om kvalité.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>