FlyMe Cup Match nr 4 Mr Roderick Lynch (Accountable Manager) kontrollerar idag GSS Ltd med sina 3 jumbojet 747:or

"Accountable Manager" och idag ägare av Global Supply Systems Ltd Roderick Lynch

Under förhören idag och igår kom det fram att Mr Lynch kan ha haft en egen personlig agenda i efterdyningarna av FlyMe:s konkurs. Det har under rättegången antytts att Mr Lynch skott sig själv efter att åklagare Lithner efter FlyMe-konkursen skapat ny turbulens i bolaget Global Supply Systems Ltd efter sina förhörsbesök i London. Om så är fallet får vi höra i morgon när Mr Lynch sitter i vittnesbåset. Ostridigt verkar det vara att Mr Lynch idag genom en stiftelse kontrollerar 51% av det i FlyMe-rättegången omtalade jumbojetflygbolaget Global Supply Systems Ltd. Under förhören i Göteborgs Tingsrätt har det framkommit att Mr Lynch i kraft av sin titel Accountable Manager (personlig innehavare av flygbolagets flygtillstånd) Luftfartsstyrelsens författningssamling utnyttjat turbulensen som skapats efter åklagare Lithners förhör på luftfartsstyrelsen i London. Åklagare Lars Lithners förhör på luftfartsstyrelsen i London har handlat om att ifrågasätta ägarstrukturen för Global Supply System Ltd som för brittiska luftfartsstyrelsen och därmed bolaget självt, är en mycket avgörande,viktig och känslig fråga. Mr Lynch syns inte officiellt på bolagets hemsida där andra personer visas upp men Mr Lynch är den person som har alla kontakter med luftfartsstyrelsen och är också den person som hanterar bolagets kontakter med minoritetsaktieägaren Atlas Inc samt storkunden British Airways. Förhöret i Göteborgs Tingsrätt med Mr Roderick Lynch börjar i sal 2 i morgon klockan 0900.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.