FlyMe Cup Match nr 4 Advokaterna Leif Gustafsson och Jan Karlsson fikar utanför Göteborgs Tingsrätt, Sal 2

Advokaterna Leif Gustafsson och Jan Karlsson fikar utanför Göteborgs Tingsrätt, Sal 2

Efter fortsatt förhör idag med John Porter, förhördes de isländska f.d. styrelseledamöterna i Fly Me Matthias Pall Imsland och Einar Thor Sverrisson om hur de har kunnat påstå att de inte har vetat hur man avregistrerar sig från en styrelse om man så vill. Mathias Pall Imsland var vice ordförande i FlyMe och arbetade samtidigt som anställd i isländska Fons (ägt av Palmi Haraldsson). Matthias Pall Imsland var tidigare också ordförande för den ledande biljettförsäljaren av resor, Ticket AB och det brittiska flygbolaget Astraeus Ltd. Numera är Matthias Pall Imsland VD för lågkostnadsflygbolaget Iceland Express.

Einar Thor Sverrisson är en erfaren isländsk advokat som förutom sina styrelseuppdrag för FlyMe och Fons också under åren 2005, 2006 och 2007  haft flertalet  styrelseuppdrag och advokatuppdrag i tunga isländska aktörer som t ex Investmentbolaget Baugur och FL Group mfl. Einar Thor Sverrisson var också advokat för Fons i samband med förvärvet av lågkostnadsflygbolaget Sterling. De bägge isländska herrarna kom, under sina förhör idag, inte ihåg särskilt mycket från tiden i FlyMe.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.