Match nr 4 har startat ! Lars Lithner säger ”Jag lovar dig Per, det är ingen konspiration”

Ni kör taktik som alltid ! säger Lars Lithner idag till försvarsadvokaten Per E Samuelsson och den samlade församlingen av försvarsadvokater och anklagade i Göteborgs Tingsrätt. Lars Lithner läste idag upp sin s.k. sakframställan och anklagelser mot tidigare styrelsen mfl i FlyMe. När försvarsadvokaterna i FlyMe-åtalet ställt var sin fråga sa Lars Lithner att ”om ni låter bli att hacka sönder min sakframställan så skall jag försöka låta bli att hacka sönder era. När eftermiddagen löd mot sitt slut sa Lars Lithner att han missbedömt sin sakframställning och försvarsadvokaterna får vänta på sin tur tills i morgon.

Det här inlägget postades i Match Nr 4 Lithner vs Styrelsen, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.