Inför matchstart nr 4 i FlyMe Cup den 18 januari 2011

Efter laguppställningen (den muntliga förberedelsen) under hösten 2010 har Lars Lithner ännu idag den 18 januari 2011 inte levererat det material som FME-styrelsen och domaren efterfrågat och begärt att i god tid före matchstart få tillgång till.

Lars Lithner har inte heller svarat på de frågor som ställts om grunderna för sin framförda talan trots att Lars Lithner lovat domaren och FME:s styrelse att återkomma med begärt material och svar på frågor under vintern 2010.

Däremot har Lars Lithner istället under vintern 2010 gjort ett inhopp i match 2 mellan Lindahl och FME (fd FlyMe Europe AB).  Åklagare Lithner framförde under denna match 2 i skrift att om Tingsrätten beslutar att värdet av Me Trademark AB (FlyMe:s varumärkesbolag) inte var noll kronor i december 2006, så kommer han i match 4 att ändra sitt åtal från nuvarande påstående om att aktievärdet är noll och därför har skadat dotterbolaget FlyMe Sweden AB, till att istället anföra att aktievärdet är drygt MSEK 40 högre än vad moderbolaget FME sålt bolaget för till dotterbolaget FlyMe.

Åtalet mot styrelsen kommer då att ändras så att det istället är FME som anses ha skadats av att Me TradeMark AB sålts för billigt och inte tvärtom.

Tills vidare inför matchstart hävdar dock Lars Lithner fortfarande i sitt åtal att aktievärdet är noll och att Me TradeMark därför sålts för dyrt från moderbolaget till dotterbolaget.

Åklagare Lars Lithner i Göteborg anser tydligen att han kan anföra att om han inte får rätt i att det var ett för billigt aktiepris under match 2 så säger han istället att det var ett för dyrt aktiepris och därför skall styrelsen i match 4 åtalas i vilket fall som helst. Från vilket håll och grunderna för åtalet anser åklagaren att han kan lägga fram senare efter matchstart den 18 januari 2011.

Det här inlägget postades i Match Nr 4 Lithner vs Styrelsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>